Wonen met begeleiding

zorgpro wonen levert nette woningen met de professionele zorg die daarbij nodig is.

Woongeluk

Zorgpro Wonen geeft bewoners woongeluk door ze zelf de inrichting te laten maken die ze willen. Hiermee stimuleer je meteen dat de cliënt zich thuis veilig voelt. Door de juiste zorg professionals erop te zetten weten wij zeker dat iedereen hier op de juiste plek zit.

Begeleiding

De begeleiding wordt zorgvuldig uitgezocht en per bewoner wordt er gekeken of er een match is. De bewoners weten op deze manier altijd wie er als begeleider bij is.

Professionele woonzorg

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er belangrijk is bij begeleid wonen. We kunnen daarom zeer professionele hulp bieden met onze eigen zorg professionals.

Eigen woning

Een eigen huis, een plek onder de zon. De bewoners kunnen zelf de woning grotendeels inrichten, waardoor het heel eigen voelt. Hiermee creëren wij veiligheid en een thuisgevoel. Precies wat onze mensen nodig hebben.

Meer dan wonen

Bij ons staat voorop dat iedereen gelukkig kan leven. Het belangrijkste van gelukkig leven is een (t)huisgevoel hebben. Hier ben je uiteindelijk het meest aanwezig. Thuis kan je jezelf zijn en doen wat je wilt. We creëren daarom een woonvorm die het beste past bij uw wensen en behoeften. 

Onze professionals staan daarnaast altijd klaar om te helpen waar nodig en kennen de grenzen van de bewoners. We gaan er samen op uit en genieten van elke dag. Thuis, buiten of tijdens een gezellig uitje. 

Bij Zorgpro Wonen wil je wonen. Door onze kennis en professionals kunnen wij mensen helpen met psychische problemen, verstandelijke beperking en mensen die niet alles zelf meer kunnen door ouder worden.

Laat uw gegevens achter via het invulformulier en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een passende woonvorm.