Wonen met zorg

Wonen in het midden van Emmen, waar je volop kan meedoen aan het gewone leven. En tegelijk is het gelegen aan de bosrand, waar de rust van de natuur altijd dichtbij is. Niet voor niets heet deze unieke locatie dan ook “Het Boshuis”.  

Woongeluk

Zorgpro Wonen geeft bewoners woongeluk door ze zelf de inrichting te laten maken die ze willen. Hiermee stimuleer je meteen dat de cliënt zich thuis veilig voelt. Door de juiste zorg professionals erop te zetten weten wij zeker dat iedereen hier op de juiste plek zit.

Omgeving

De begeleiding wordt zorgvuldig uitgezocht en per bewoner wordt er gekeken of er een match is. De bewoners weten op deze manier altijd wie er als begeleider bij is.

Professionele woonzorg

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er belangrijk is bij begeleid wonen. We kunnen daarom zeer professionele hulp bieden met onze eigen zorg professionals.

Eigen woning

Een eigen huis, een plek onder de zon. De bewoners kunnen zelf de woning grotendeels inrichten, waardoor het heel eigen voelt. Hiermee creëren wij veiligheid en een thuisgevoel. Precies wat onze mensen nodig hebben.

Het Boshuis

Zorgpro Wonen heeft op dit moment 23 zorgappartementen, dit aanbod zal de komende maanden uitbreiden naar 36 zelfstandige wooneenheden, waar de intensiteit van onze zorg varieert. 
Zo geven we zorg op maat met de allerbeste en deskundige ondersteuning van onze collega’s.   
 
Voor alle bewoners van Het Boshuis is er 24 uur per dag aanwezigheid en nabijheid van professionals.

KSW Schoonebeek

Zorgpro Wonen heeft op dit moment 3 Kleinschalig wonen kamers in schoonebeek , de intensiteit van onze zorg varieert. Zo geven we zorg op maat met de allerbeste en deskundige ondersteuning van onze collega’s.   
 
Voor alle bewoners van Het KSW is er 24 uur per dag aanwezigheid en nabijheid van professionals.