Werken zonder zorgen en met de juiste begeleiding

zorgpro workcenter laat jou leuk en passend werk doen in de techniek met de juiste begeleiding. 

Werken met techniek?

Wil je lekker bezig zijn, zou jij ook zelf een kachel willen kunnen maken of gewoon leren lassen maar is een reguliere baan net even wat te veel voor jou? Of kan je dat niet meer om welke reden dan ook? Wij bieden hiervoor een fijne werk omgeving waar veel ruimte is om te leren en te ontdekken, bij ons kan je komen werken in een onbedwongen sfeer en werk je vooral aan jezelf.

Met professionele begeleiding en veel verschillende werkprocessen maken wij van elke werkdag een leuke dag.

Begeleid werken

Met lichamelijk, psychische of verstandelijke beperking werk doen wat bij jou past, zonder werkdruk? Dat staat bij Zorgpo Workcenter voorop. We leggen de nadruk op mogelijkheden en kijken daarom goed wat nog te doen is. Het werk moet bij jou passen en wij zorgen ervoor dat je onder begeleiding het werk goed kan uitvoeren. Gaat het even minder? Dan staan we voor je klaar. 

We werken buiten, hebben  klussen binnen, we doen het samen en zorgen dat het plezierig is.

Metaal bewerking

Houtbewerking

Automotive

Productie werk


Wil jij bij ons komen werken?

Meld je aan en wij zorgen voor een fijne werkplek met juiste ondersteuning. Samen maken we het leuk en we werken binnen en buiten.

Meer dan werken

Bij Zorgpro Workcenter doen wij meer dan werken. We zorgen dat je plezier hebt en werk kan doen wat je leuk vindt. Gaat het even wat minder of wil je een pauze? Dan kan dat. Zonder zorgen maken we er elke dag het beste van.

Wil je buiten werken of binnen werken? Samen werken of alleen werken? Het kan allemaal met Zorgpro Workcenter.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Meld je dan aan via de button ‘Aanmelden’.

 

Gered Gereedschap steunt (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. De juiste gereedschappen en machines, een gedegen vakopleiding en verdere begeleiding naar en op het werk zijn daar onderdeel van. Het geeft vakmensen de kans om een zelfstandig bestaan als bijvoorbeeld timmerman, automonteur of kleermaker op te bouwen. Zo pakken we armoede duurzaam aan en dat werkt.

Van een opgeknapte zaag naar een timmerman met een eigen zaak. 
Gereed gereedschap maakt er werk van.

Een vakman ontwikkelt zijn vaardigheden het beste in de praktijk net als onze toppers in de Zorgpro Workcenter. Gered Gereedschap zorgt niet alleen voor een goede start maar steunt vakmensen bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een starterskit gereedschap, micro-kredieten voor het aanschaffen van bouwmaterialen en werkbegeleiding door een ervaren rot in het vak.