Tijdelijk een zorgprofessional nodig voor uw organisatie?

Zorgpro Flex levert in verschillende werkvelden ervaren en gekwalificeerd personeel dat flexibel inzetbaar is.

“Uw zekerheid onze zorg!”

Zorgpro Flex biedt meerdere mogelijkheden

Zzp bemiddeling

Snel en flexibel bij het invullen van uw openstaande diensten.

Zorg beveiligers

Breed netwerk aan toezichthouders en zorg beveiligers.

CIT

Voor complexe zorgvragen staat onze Zorg Interventie Groep voor u klaar.

Coaching

Het bieden van ondersteunende activiteiten, gericht op de bevordering van participatie en zelfredzaamheid

GGZ-vervoer

24/7 bereikbaar om uw GGZ-vervoer volledig uit handen te nemen.

Waar staan wij voor

Met onze jarenlange ervaring op de werkvloer in de zorg begrijpen wij als geen ander hoe het eraan toegaat. Bij Zorgpro streven we ernaar om het verschil te maken en een goede balans te creëren tussen uw team en onze zorgtoppers.

 

Onze zorgtoppers zijn gepassioneerd en gedreven om te doen wat ze leuk vinden. Ze werken met hun hart en streven altijd naar het beste in zichzelf. We geloven dat wanneer mensen kunnen werken in een vakgebied waarin ze echt geïnteresseerd zijn, dit leidt tot betere prestaties, meer voldoening en uiteindelijk tot hoogwaardige zorg voor uw cliënten.

 

Bij Zorgpro hechten we veel waarde aan samenwerking met onze zorgtoppers. We zien hen niet alleen als medewerkers, maar als essentiële partners die bijdragen aan ons succes. Samen met onze zorgtoppers ontwikkelen we strategieën, delen we kennis en ervaringen, en streven we naar continue verbetering van onze dienstverlening.

 

Onze slogan “Uw zekerheid, onze zorg” benadrukt ons commitment om uw organisatie gemoedsrust te bieden. Wij begrijpen dat u vertrouwen stelt in ons vermogen om hoogwaardige professionals te leveren die naadloos aansluiten bij uw behoeften. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid voor het selecteren van gekwalificeerde zorgtoppers die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook passen bij uw organisatiecultuur en waarden.

 

Bij Zorgpro is het waarborgen van uw zekerheid onze hoogste prioriteit. We streven naar transparante communicatie, betrouwbare dienstverlening en een langdurige samenwerking met u als partner. Samen bouwen we aan een sterke relatie gebaseerd op vertrouwen, wederzijds respect en gedeelde doelen.

 

Kortom, bij Zorgpro geloven we dat door te investeren in onze zorgtoppers en nauw met u samen te werken, we kunnen bijdragen aan het leveren van hoogwaardige zorg die voldoet aan uw verwachtingen. U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten om uw organisatie succesvol te ondersteunen met onze expertise en toewijding.

Zorgpro Flex B.V.

Onze frontoffice zit 24/7 voor u klaar.

+ 0
Opgevulde diensten
+ 0
Afgeronde projecten
+ 0
Actieve flexwerkers

Voor de opdrachtnemer

Onze samenwerkende zelfstandige zorgverleners zijn gekwalificeerd om de zorg te verlenen aan specifieke doelgroepen, deskundig en echte professionals, bevlogen, goed gecertificeerd, gekwalificeerd en ervaren. Zij zijn optimaal betrokken en inhoudelijk deskundig. Continuïteit van zorg, inzet en flexibiliteit staan voorop. Door continue scholing en bijscholing kunnen zelfstandige zorgverleners in de zorg het hoogst haalbare kwaliteit leveren. Dat is waar Zorgpro Flex voor staat
Uw zekerheid onze zorg.

Altijd blijven ontwikkelen

Wij bieden intern meerdere opleidingen en curssusen aan. Ben jij toe aan nieuwe kennis? Doormiddel van ons intern scholingsplan hebben wij meerdere super leuke trainingen en cursussen die wij kunnen aanbieden

Wordt ook onderdeel van Zorgpro Flex

Meld je aan als zorgorganisatie of zorgprofessional

Reviews over Zorgpro Flex

5/5

Ontmoet onze klanten

Zij gingen u voor

Samen staan we sterk en zorgen we ervoor dat de zorg van hoge kwaliteit is.

Front-office

LOCATIE

De noesten 38a
Westerbork, 9431 TC

contact

Phone : 088 – 3037600

Email : Info@zorgproflex.nl

SAT-SUN close

openingtijden

MON-FRI 09:00 – 17:00