OVER ZORGPRO

Neem een kijkje in het hart van ons bedrijf

Missie & Visie van Zorgpro

Missie

Zorgpro is er voor alle mensen in de samenleving die zorg nodig hebben. Zorg die verantwoord is en die werkt. Onze missie is het verbeteren, herstel dan wel behoud van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. Wij willen onze bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdaging om – ook voor de toekomst – verantwoorde, kwalitatief uitstekende, betrokken en zorgvuldige zorg te leveren vanuit een vraag gestuurd perspectief. De zorgvraag van de cliënt staat centraal. Tegelijk willen wij onze bijdrage leveren om de zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden.

Visie

De visie van Zorgpro is het verlenen van verantwoorde en adequate zorg aan personen behorende tot de gedefinieerde specifieke doelgroepen, waar de zorg zich toe spits op de functiegebieden van persoonlijke verzorging, begeleiding individueel, groepsbegeleiding en huishoudelijke hulp.

NIEUW: de Zorgpro Flex App!

Bekijk je agenda, registreer je uren, reageer op opdrachten en ontvang notificaties overzichtelijk op één plek! Onze Zorgpro Flex app maakt flexwerken gemakkelijker en georganiseerder!

Heeft u nog vragen voor ons?

Geen probleem! Wij staan
voor u klaar!

Contactformulier