Over ons

Neem een kijkje in het hart van ons bedrijf

Team Zorgpro

Chanel van Dijk

Algemeen directeur

Damian Tuik

Oprichter

Mohamed Zaghboubi

Operationeel directeur Zorgpro Flex

Khalid ait Haddou

Gedragswetenschapper(iop)

Fleur Menis

Gedragswetenschapper

Annet brouwer

AOIC Medewerker

Danielle Roem

Administratief medewerker

Jesse Bakker

Administratief medewerker

Amine Akharouid

Projectmanager

(...)

Planner

Bryan schouten

Account manager

Missie & Visie

Missie 

Zorgpro is er voor alle mensen in de samenleving die zorg nodig hebben. Zorg die verantwoord is en die werkt. Onze missie is het verbeteren, herstel dan wel behoud van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. Wij willen onze bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdaging om – ook voor de toekomst – verantwoorde, kwalitatief uitstekende, betrokken en zorgvuldige zorg te leveren vanuit een vraag gestuurd perspectief. De zorgvraag van de cliënt staat centraal. Tegelijk willen wij onze bijdrage leveren om de zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden. 

 

Visie 

De visie van Zorgpro is het verlenen van verantwoorde en adequate zorg aan personen behorende tot de gedefinieerde specifieke doelgroepen, waar de zorg zich toe spits op de functiegebieden van persoonlijke verzorging, begeleiding individueel, groepsbegeleiding en huishoudelijke hulp. 

Zorgpro Wonen B.V.

Voor mensen die zorg nodig hebben in onze samenleving is er Zorgpro Wonen, waar we verantwoorde en effectieve zorg bieden. Onze missie is het verbeteren en behouden van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We streven ernaar om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdaging om ook in de toekomst verantwoorde, hoogwaardige, betrokken en zorgvuldige zorg te blijven leveren.

Bij Zorgpro Wonen staat de zorgvraag van elke cliënt altijd centraal. We streven ernaar om persoonlijke aandacht te bieden die aansluit bij hun individuele behoeften. Daarnaast willen we met onze zorg bijdragen aan het betaalbaar en beschikbaar houden van kwalitatieve zorg voor iedereen.

We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorgdiensten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ons team bestaat uit deskundige professionals die zich inzetten voor het welzijn van onze cliënten. We werken nauw samen met andere belanghebbenden binnen de gezondheidszorg om een geïntegreerde benadering te bieden die gericht is op optimale resultaten.

Bij Zorgpro Wonen begrijpen we dat goede gezondheid en welzijn essentieel zijn voor een gelukkig leven. Daarom streven we ernaar om betrouwbare, gepersonaliseerde en betaalbare zorgoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze cliënten en bijdragen aan een gezonde en inclusieve samenleving.

Samen werken we aan een toekomst waarin hoogwaardige zorg voor iedereen beschikbaar blijft.

Zorgpro Workcenter B.V.

Zorgpro Workcenter gaat voor jou opzoek naar wat het beste past en wat je leuk vindt. Wij geloven in de kracht van zinvol werk, als eerste stap op weg naar een zelfstandig leven, wonen en werken. Bij Zorgpro Workcenter krijg je de kans om te laten zien wie je bent en wat je kan. Op eigen tempo en met de juiste ondersteuning.Bij Zorgpro Workcenter bieden wij werk en begeleiding aan. Wij gaan voor jou op zoek naar wat het beste bij je past en waar je plezier in hebt.


Wij geloven sterk in de kracht van zinvol werk als eerste stap richting een zelfstandig leven, wonen en werken. We erkennen dat iedere persoon waardevol is, zelfs als het even tegenzit of wanneer je geen baan hebt. Bij Zorgpro Workcenter krijg je de kans om te laten zien wie je bent en wat je kunt, op jouw eigen tempo en met de juiste ondersteuning.


Ons doel is om jou te helpen groeien en ontwikkelen door middel van passend werk dat aansluit bij jouw interesses en vaardigheden. We bieden een veilige omgeving waarin jij kunt laten zien wat je in huis hebt. Onze professionele begeleiders staan altijd klaar om jou te ondersteunen bij elke stap die je neemt.


Bij Zorgpro Workcenter geloven we dat iedere persoon unieke talenten heeft die gezien mogen worden. Daarom moedigen we jou aan om te laten zien wie je bent en wat je kunt, zodat jij vol vertrouwen kunt groeien naar een zelfstandig leven vol voldoening.


We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan bij Zorgpro Workcenter, waar we streven naar betekenisvol werk met de juiste begeleiding voor iedere individu.

Zorgpro Flex B.V.

Door de steeds toenemende vraag naar zorgpersoneel, kampt de zorgsector met personeelstekorten en neemt de vraag naar voldoende gekwalificeerd personeel steeds meer toe. Naast personeelstekort ligt er in de zorg een ander groot probleem en dat is de hoge werkdruk. Hierdoor is het een noodzaak dat zorgmedewerkers zelfstandig en naar eigen inzicht het werk inrichten. Daarbij is het in de verzorging en welzijn belangrijk voor de zorgmedewerkers te beseffen dat medewerkers en collega´s aandacht voor elkaar hebben.

Onze samenwerkende zelfstandige zorgverleners zijn gekwalificeerd om de zorg te verlenen aan specifieke doelgroepen, deskundig en echte professionals, bevlogen, gekwalificeerd en ervaren. Optimaal betrokken en inhoudelijk deskundig. Continuïteit van de zorg, inzet en flexibiliteit staan voorop. Door continue scholing kunnen de zorg ZZP’ers het hoogst haalbare kwaliteit leveren.

Linkedin Post

Kijk mee op onze socials

Vandaag hebben we weer een leuke BHV cursus mogen aanbieden aan een aantal zorgtoppers van Zorgpro Flex B.V. en Zorgpro Wonen B.V.

Wil jij binnenkort ook mee doen aan onze BHV cursus meld je dan snel aan via trainingen@zorgpro.nl of bel 0883037600

Zien we jou snel voor het blussen van een (oefen) brandje?

#BHV #Zorgpro Zorgpro Flex Zorgpro Wonen Zorgpro Workcenter

Alberto Stegeman | Undercover in Nederland

Gezien de ernst van de situatie die zich afgelopen december in Wedde afspeelde heeft Menzis zorgkantoor, Zorgpro Flex bereid gevonden om als tijdelijk crisisinterventieteam te fungeren zodat de zorg voor deze kwetsbare cliënten overgenomen kon worden.

Menzis Zorgkantoor heeft hiermee de pgb houders ontlast van het acuut inkopen van zorg danwel om per acuut voor de keuze te staan om toegeleid te worden tot zorg in natura.

Zorgpro Flex heeft hierbij het CIT met bekwaam en bevoegde zorgmedewerkers ingezet voor deze specifieke situatie.

Zorgpro Wonen heeft vervolgens een veilige en menswaardige woonplek kunnen bieden aan drie van deze cliënten waar ze nu met veel liefde en warme zorg in rust kunnen wonen.

We hopen dat het niet meer nodig zal zijn dat we zullen worden gevraagd voor een dergelijke opdracht, maar zijn toch trots en vooral blij dat we hieraan hebben kunnen bijdragen

Team Zorgpro