Over ons

Neem een kijkje in het hart van ons bedrijf

Team Zorgpro

Frank ter Burg

Algemeen directeur

Damian Tuik

Account manager

Mayson Cijntje

Directeur zorg

Helena de Vries

Manager zorg

paul meursing

Gzsp

Mohamed Zaghboubi

Operationeel directeur Zorgpro Flex

Amine Akharouid

Projectmanager

Bryan schouten

Account manager

Chanel van Dijk

Financieel directeur

Annet brouwer

AOIC Medewerker

Danielle Roem

Administratief medewerker

Jesse Bakker

Administratief medewerker

Jeroen Tuik

Werkplaats chef Workcenter

Gert van Dam

Teamleider Workcenter

Zorgpro Wonen B.V.

Voor de mensen die in de samenleving zorg nodig hebben is er Zorgpro Wonen. Zorg die verantwoord is én werkt. Onze missie is het verbeteren en het behouden van gezondheid en welzijn van onze cliënten. Wij willen onze bijdragen leveren aan de maatschappelijke uitdaging om, ook voor de toekomst, verantwoord, kwalitatief uitstekende, betrokken en zorgvuldige zorg te leveren. De zorgvraag van de cliënt staat hier altijd centraal. Daarnaast willen wij met onze zorg een bijdragen leveren om de zorg voor iedereen betaal- en beschikbaar te houden.

Zorgpro Workcenter B.V.

Werk en begeleiding is wat wij bieden met Zorgpro Workcenter. Er is meestal een goede reden als je niet werkt. Wat de reden ook is, Zorgpro Workcenter gaat voor jou opzoek naar wat het beste past en wat je leuk vindt. Wij geloven in de kracht van zinvol werk, als eerste stap op weg naar een zelfstandig leven, wonen en werken. Iedereen in dit leven is waardevol, zelfs als het een beetje tegenzit en als je geen baan hebt. Bij Zorgpro Workcenter krijg je de kans om te laten zien wie je bent en wat je kan. Op eigen tempo en met de juiste ondersteuning.

Zorgpro Flex B.V.

Door de steeds toenemende vraag naar zorgpersoneel, kampt de zorgsector met personeelstekorten en neemt de vraag naar voldoende gekwalificeerd personeel steeds meer toe. Naast personeelstekort ligt er in de zorg een ander groot probleem en dat is de hoge werkdruk. Hierdoor is het een noodzaak dat zorgmedewerkers zelfstandig en naar eigen inzicht het werk inrichten. Daarbij is het in de verzorging en welzijn belangrijk voor de zorgmedewerkers te beseffen dat medewerkers en collega´s aandacht voor elkaar hebben.

Onze samenwerkende zelfstandige zorgverleners zijn gekwalificeerd om de zorg te verlenen aan specifieke doelgroepen, deskundig en echte professionals, bevlogen, gekwalificeerd en ervaren. Optimaal betrokken en inhoudelijk deskundig. Continuïteit van de zorg, inzet en flexibiliteit staan voorop. Door continue scholing kunnen de zorg ZZP’ers het hoogst haalbare kwaliteit leveren.