ZORGPRO FLEX VOOR ZORGTOPPERS

Ben jij zorgprofessional op zoek naar werk? Wij hebben de leukste job voor jou!

De geschikte functie voor jou, wij hebben ‘m!

In de dynamische wereld van de zorg is het vinden van gekwalificeerd en toegewijd personeel een uitdaging die elke zorginstelling kent. Het is essentieel om professionals te hebben die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook passen binnen de cultuur en waarden van een organisatie. Ben jij dé Zorgprofessional die de juiste match is voor onze klanten?

Zorgpro Flex: jouw springplank naar flexibel werken in de zorg.

Bij ZorgPro snappen we dat de standaard 9-tot-5 baan niet voor iedereen is weggelegd, zeker niet in de zorg. Daarom zetten we ons in voor flexibele werkmogelijkheden die helemaal bij jou passen. Of je nu parttime aan de slag wilt, liever in de avond- of weekenduren werkt, of tijdelijke klussen zoekt, wij hebben volop keuze die aansluit bij jouw kwaliteiten.

Bij ZorgPro sta jij op nummer één. We zijn ervan overtuigd dat als zorgprofessionals de vrijheid en steun krijgen die ze nodig hebben, ze het allerbeste kunnen geven. Duik in ons netwerk en ontdek een wereld van flexibel werken in de zorg, helemaal afgestemd op jou. Met Zorgpro Flex kies je voor een carrière die net zo sprankelend en flexibel is als jijzelf!

Op zoek naar een specifieke opdracht?

Weet jij heel goed bij welke doelgroep jou kwaliteiten liggen en wil je graag weten of wij die doelgroep voor jou hebben? 

NIEUW: de Zorgpro Flex App!

Bekijk je agenda, registreer je uren, reageer op opdrachten en ontvang notificaties overzichtelijk op één plek! Onze Zorgpro Flex app maakt flexwerken gemakkelijker en georganiseerder!

Altijd blijven ontwikkelen​

Wij bieden intern meerdere opleidingen en curssusen aan. Ben jij toe aan nieuwe kennis? Doormiddel van ons intern scholingsplan hebben wij meerdere super leuke trainingen en cursussen die wij kunnen aanbieden

Trainingen van Zorgpro

Weet jij heel goed bij welke doelgroep jou kwaliteiten liggen en wil je graag weten of wij die doelgroep voor jou hebben? 

Zorgondersteuner

2 dagen + 1 examen
599,00
Confirma trainingen
Snel duidelijk overtuigend
BTW aftrekbaar

Traumasensitief

2 dagen
399,00
Duidelijke theorie
Binnen één dag gehaald
U hoeft niets te regelen

CPI Training

2 dagen
187,00
Duidelijke theorie
Binnen één dag gehaald
U hoeft niets te regelen

BHV

1 dag
249,00
Duidelijke theorie
Binnen één dag uw BHV
U hoeft niets te regelen

Heeft u nog vragen voor ons?

Geen probleem! Wij staan
voor u klaar!

Contactformulier

Meld je aan als uitzendkracht