ZORGPRO
WORKCENTER

Comfortabel wonen, op uw eigen manier.

Zorgpro Workcenter laat jou leuk en passend werk doen in de techniek met de juiste begeleiding.

Wil je lekker bezig zijn, zou jij ook zelf een kachel willen kunnen maken of gewoon leren lassen maar is een reguliere baan net even wat te veel voor jou? Of kan je dat niet meer om welke reden dan ook? Wij bieden hiervoor een fijne werk omgeving waar veel ruimte is om te leren en te ontdekken, bij ons kan je komen werken in een onbedwongen sfeer en werk je vooral aan jezelf.

Binnen

Buiten

Leuk

Samen

WERKEN MET EEN PASSIE

Begeleid werken

Zorgpro Workcenter laat jou leuk en passend werk doen in de techniek met de juiste begeleiding.

Altijd passend werk voor jou

De juiste begeleiding

Zowel binnen als buiten

Verschillende afdelingen

Metaalbewerking

In de Metaalafdeling hebben onze getalenteerde deelnemers de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontdekken en te verfijnen in het bewerken van metaal. Van lassen tot het maken van metalen constructies, er zijn talloze mogelijkheden om technische expertise op te bouwen.

Omgeving

Op onze Productieafdeling worden diverse productiewerkzaamheden uitgevoerd. Van het assembleren van producten tot verpakkingstaken, deze afdeling biedt praktische ervaring in een professionele werkomgeving, waarbij deelnemers hun organisatorische en technische vaardigheden kunnen verbeteren.

Professionele woonzorg

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er belangrijk is bij begeleid wonen. We kunnen daarom zeer professionele hulp bieden met onze eigen zorg professionals.

Automotive

De Automotiveafdeling is specifiek gericht op autotechniek. Hier krijgen deelnemers de kans om te leren over het onderhouden, repareren en zelfs aanpassen van voertuigen. Met moderne apparatuur en begeleiding van ons team kunnen ze hun passie voor auto’s omzetten in praktische kennis.

Bij Zorgpro Workcenter B.V. streven we ernaar om een inclusieve en stimulerende omgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Onze dagbesteding locatie met verschillende afdelingen biedt een unieke kans voor persoonlijke groei, het ontdekken van talenten en het ervaren van voldoening in diverse vakgebieden.

Bent u geïnteresseerd?

Meld u aan voor Zorgpro Workcenter

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen snel contact op om uw wensen te bespreken.