Wonen met zorg

Welkom bij “Het Boshuis”, een unieke locatie gelegen in het hart van Emmen. Hier kunt u genieten van het bruisende stadsleven en tegelijkertijd profiteren van de rust en schoonheid van de nabijgelegen bosrand.

“Wonen in Het Boshuis” biedt u de mogelijkheid om volop deel te nemen aan het dagelijkse leven. Met diverse voorzieningen en activiteiten binnen handbereik, kunt u gemakkelijk meedoen aan alles wat deze levendige woonlocatie te bieden heeft.

Tegelijkertijd is Het Boshuis strategisch gelegen aan de rand van het bos, waardoor u altijd dichtbij de rust en sereniteit van de natuur bent. Hier kunt u ontspannen wandelingen maken, genieten van prachtige landschappen en tot rust komen temidden van groene omgeving.

Deze unieke combinatie maakt Het Boshuis een ideale plek om te wonen, waar zowel het bruisende stadsleven als de natuurlijke schoonheid samenkomen. Ervaar zelf hoe deze locatie uw leven kan verrijken door contact met ons op te nemen voor meer informatie of een rondleiding.

 
“Zorgen moet je doen niet maken”
Loesje

Woongeluk

Zorgpro Wonen geeft bewoners woongeluk door ze zelf de inrichting te laten maken die ze willen. Hiermee stimuleer je meteen dat de cliënt zich thuis veilig voelt. Door de juiste zorg professionals erop te zetten weten wij zeker dat iedereen hier op de juiste plek zit.

Omgeving

De begeleiding wordt zorgvuldig uitgezocht en per bewoner wordt er gekeken of er een match is. De bewoners weten op deze manier altijd wie er als begeleider bij is.

Professionele woonzorg

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er belangrijk is bij begeleid wonen. We kunnen daarom zeer professionele hulp bieden met onze eigen zorg professionals.

Eigen woning

Een eigen huis, een plek onder de zon. De bewoners kunnen zelf de woning grotendeels inrichten, waardoor het heel eigen voelt. Hiermee creëren wij veiligheid en een thuisgevoel. Precies wat onze mensen nodig hebben.

Het Boshuis

Zorgpro Wonen biedt momenteel 23 zorgappartementen aan, maar dit aanbod zal de komende maanden worden uitgebreid naar 36 zelfstandige wooneenheden. Bij ons kunt u rekenen op zorg op maat, waarbij de intensiteit van de zorg varieert afhankelijk van uw behoeften.

Ons toegewijde team van deskundige collega’s staat altijd klaar om u de allerbeste ondersteuning te bieden. We streven ernaar om een professionele en hoogwaardige zorgervaring te creëren, waarbij uw welzijn centraal staat.

Bij Het Boshuis kunt u genieten van continue aanwezigheid en nabijheid van professionals. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat u zich veilig en verzorgd voelt.

We nodigen u graag uit om onze uitgebreide faciliteiten en persoonlijke benadering zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding door onze prachtige locatie.

KSW Schoonebeek

Zorgpro Wonen biedt momenteel 3 kamers voor Kleinschalig Wonen in Schoonebeek. Bij ons kunt u rekenen op zorg op maat, waarbij de intensiteit van de zorg varieert afhankelijk van uw behoeften.

Ons team van deskundige collega’s staat altijd klaar om u de allerbeste ondersteuning te bieden. We streven ernaar om een professionele en hoogwaardige zorgervaring te creëren, waarbij uw welzijn centraal staat.

Bij Het KSW kunt u genieten van continue aanwezigheid en nabijheid van professionals. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat u zich veilig en verzorgd voelt.

We nodigen u graag uit om onze kleinschalige woonomgeving zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding door onze locatie in Schoonebeek.