ZORGPRO
WONEN

Comfortabel wonen, op uw eigen manier.

OMDAT JIJ ER TOE DOET

Zorgpro Wonen

Wonen met zorg in het midden van Emmen, waar je volop kan meedoen aan het gewone leven.

Eigen woning

Een eigen huis, een plek onder de zon. De bewoners kunnen zelf de woning grotendeels inrichten, waardoor het heel eigen voelt. Hiermee creëren wij veiligheid en een thuisgevoel. Precies wat onze mensen nodig hebben.

Omgeving

De begeleiding wordt zorgvuldig uitgezocht en per bewoner wordt er gekeken of er een match is. De bewoners weten op deze manier altijd wie er als begeleider bij is.

Professionele woonzorg

Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er belangrijk is bij begeleid wonen. We kunnen daarom zeer professionele hulp bieden met onze eigen zorg professionals.

Woongeluk

Zorgpro Wonen geeft bewoners woongeluk door ze zelf de inrichting te laten maken die ze willen. Hiermee stimuleer je meteen dat de cliënt zich thuis veilig voelt. Door de juiste zorg professionals erop te zetten weten wij zeker dat iedereen hier op de juiste plek zit.

KSW Schoonebeek

Zorgpro Wonen biedt momenteel 3 kamers voor Kleinschalig Wonen in Schoonebeek. Bij ons kunt u rekenen op zorg op maat, waarbij de intensiteit van de zorg varieert afhankelijk van uw behoeften.

Ons team van deskundige collega’s staat altijd klaar om u de allerbeste ondersteuning te bieden. We streven ernaar om een professionele en hoogwaardige zorgervaring te creëren, waarbij uw welzijn centraal staat.

Bij Het KSW kunt u genieten van continue aanwezigheid en nabijheid van professionals. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat u zich veilig en verzorgd voelt.

We nodigen u graag uit om onze kleinschalige woonomgeving zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding door onze locatie in Schoonebeek.

Het Boshuis​

Zorgpro Wonen biedt momenteel 23 zorgappartementen aan, maar dit aanbod zal de komende maanden worden uitgebreid naar 36 zelfstandige wooneenheden. Bij ons kunt u rekenen op zorg op maat, waarbij de intensiteit van de zorg varieert afhankelijk van uw behoeften.

Ons toegewijde team van deskundige collega’s staat altijd klaar om u de allerbeste ondersteuning te bieden. We streven ernaar om een professionele en hoogwaardige zorgervaring te creëren, waarbij uw welzijn centraal staat.

Bij Het Boshuis kunt u genieten van continue aanwezigheid en nabijheid van professionals. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat u zich veilig en verzorgd voelt.

We nodigen u graag uit om onze uitgebreide faciliteiten en persoonlijke benadering zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding door onze prachtige locatie.

Altijd de juiste zorgdienst

Beschermd wonen

Schrijf hier tekst

Begeleiding van taal en cultuur

Schrijf hier tekst

Omgeving

Schrijf hier tekst

Bent u geïnteresseerd?

Aanmelden voor Zorgpro Wonen

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen snel contact op om uw wensen te bespreken.